Πάνω Frame
ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ SITEMAP ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
Πληροφορίες
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ - e-carpet
Όροι χρήσεως - Αποστολές
Λογαριασμός ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
Λογαριασμός ALPHA BANK
Αναζήτηση
 
Κατηγορίες
bleft2bokhara
Newsletter
Αν θέλετε να σας αποστείλουμε ενημερωτικό E-mail, παρακαλώ στείλετε μας το E-mail σας

DELUX
bank
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ - e-carpet
 

Μόλις 4 στους 100 Έλληνες χρησιμοποιούν το internet για τις αγορές τους ενώ αντίστοιχα ο ευρωπαϊκός μέσος όρος βρίσκεται στο 20%. Αυτό οφείλεται στον φόβο πως οι κωδικοί της  πιστωτικής κάρτας τους μπορεί να υποκλαπούν. Όμως οι προπληρωμένες πιστωτικές κάρτες όπως και οι χρεωστικές είναι οι πλέον ασφαλείς για να πραγματοποιήσουν οι καταναλωτές αγορές μέσω του διαδικτύου χωρίς περιπέτειες. Το πλέον ασφαλές εργαλείο είναι οι προπληρωμένες κάρτες για το λόγο ότι είναι “φορτωμένες” με ορισμένο χρηματικό ποσό και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κάθε τύπου αγορές, ψηφιακές και μη. Καθώς λοιπόν το πιστωτικό τους όριο είναι συγκεκριμένο και μικρό (αφού τη “γεμίζει” ο κάτοχος με το ποσό που επιθυμεί π.χ. 100 ευρώ, 200 ευρώ κλπ.), η “ζημιά” -αν τα στοιχεία της κάρτας κλαπούν στον “αέρα”- είναι από ελάχιστη έως μηδενική.
 
Αν πάλι δεν έχετε προπληρωμένη κάρτα και θέλετε να χρησιμοποιήσετε χρεωστική κάρτα, η ασφαλέστερη διαδικασία που μπορείτε να ακολουθήσετε είναι οι εξής: Ο καταναλωτής, στην τράπεζα που διατηρεί τον κύριο λογαριασμό του, ανοίγει έναν δεύτερο, με μηδενικό υπόλοιπο και ζητά την έκδοση χρεωστικής κάρτας τύπου Electron Visa. Ανάλογα με το ύψος της αγοράς που θέλει να πραγματοποιήσει, καταθέτει στον δεύτερο αυτό λογαριασμό το συγκεκριμένο ποσό. Καθώς λοιπόν, η αξία της αγοράς αφαιρείται αυτόματα από το λογαριασμό, ακόμα και αν διαρρεύσουν τα στοιχεία της κάρτας, η ζημιά για τον κάτοχο θα είναι μηδενική. Μάλιστα, οι καταναλωτές μπορούν μέσω του e-banking των τραπεζών, να μεταφέρουν άμεσα και χωρίς κόστος χρήματα από τον βασικό τους λογαριασμό στον δευτερεύοντα, που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για τις ηλεκτρονικές αγορές.
 
Αν και πάλι δεν θέλετε να ακολουθήσετε αυτές τις μεθόδους, υπάρχει και άλλη λύση. Μπορείτε να ανοίξετε λογαριασμό σε κάποια από τις ηλεκτρονικές τράπεζες του Διαδικτύου και στη συνέχεια να πραγματοποιείτε κατάθεση χρημάτων, απευθείας από τον τραπεζικό λογαριασμό τους μέσω e-banking ή ακόμα και από κατάστημα της τράπεζας με την οποία συνεργάζεστε. Φυσικά το “γέμισμα” του ηλεκτρονικού τραπεζικού λογαριασμού μπορεί να γίνει και με πιστωτική κάρτα. Στην συνέχεια, μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας χρησιμοποιώντας τα στοιχεία και το υπόλοιπο του ποσού που υπάρχει στην ηλεκτρονική τράπεζα. Τα στοιχεία αυτά δεν εμφανίζονται πουθενά οπότε δεν μπορούν να υποκλαπούν. Προϋπόθεση για να πραγματοποιηθεί η αγορά είναι να διαθέτουν και οι δύο πλευρές (κατάστημα και αγοραστής) λογαριασμό στην ίδια ηλεκτρονική τράπεζα. Επίσης οι αγορές επιβαρύνονται μία μικρή προμήθεια. 

 
Ασφάλεια
Η εταιρεία "ΑΦΟΙ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ Ε.Π.Ε." αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας "ΑΦΟΙ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ Ε.Π.Ε." επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους :
Εξασφάλιση του Απορρήτου της Μεταφοράς των Προσωπικών σας Δεδομένων
Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, η συναλλαγές σας πραγματοποιούνται απευθείας σε secure server της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση SSL-128bit τη μεγαλύτερη που διατίθεται σήμερα.
Ελεγχόμενη Πρόσβαση (firewall)
Η πρόσβαση στα συστήματα της εταιρείας "ΑΦΟΙ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ Ε.Π.Ε." (servers) ελέγχεται από firewall, το οποίο επιτρέπει τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών από τους πελάτες / χρήστες απαγορεύοντας, παράλληλα, την πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων με απόρρητα στοιχεία και πληροφορίες της εταιρείας.
 
Απόρρητο Συναλλαγών
Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce (ηλεκτρονικού εμπορίου). Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρηστή / μέλος στην εταιρεία "ΑΦΟΙ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ Ε.Π.Ε." είναι εμπιστευτικές και έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα ακόλουθα:
Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας.
H εταιρεία "ΑΦΟΙ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ Ε.Π.Ε." δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.
Μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για εσάς καθώς και την διόρθωσή τους σε περίπτωση που μπορείτε να τεκμηριώσετε την ύπαρξη λάθους.
Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.
Ενημερωτικούς καταλόγους και έντυπο υλικό θα λαμβάνετε μόνον εφόσον το επιθυμείτε και το δηλώσετε κατά τη διάρκεια της εγγραφής σας ως μέλους.
Σε κάθε περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας H εταιρεία "ΑΦΟΙ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ Ε.Π.Ε. " με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία θέτετε στη διάθεσή μας χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών σας. Όλες οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται και φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια.
 
Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του www.e-carpet.gr και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα μας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης κλπ.). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου του www.e-carpet.gr, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.e-carpet.gr λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία του www.e-carpet.gr τα οποία διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.e-carpet.gr χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης.
Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις.
Ο Πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997
επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου.
Εύρος Τιμών
Από:  Μέχρι:
  Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
  Νέα προϊόντα Περισσότερα
OSCAR